17
Jun
2021

Tid: 10:00-10:30

Webinar: Säkert mobilt distansarbete för kommuner

Varmt välkommen på vårt webbinarium Säkert mobilt distansarbete för kommuner torsdagen den 17 juni klockan 10:00! På detta webbinarium kommer vi att presentera Sectra Wire och hur vi kan hjälpa till att skapa förutsättningar för säkert mobilt samarbete på distans för kommunala tjänstemän och politiker.

Den pågående pandemin har ökat kraven ytterligare när det gäller behovet av säkra, mobila och lättanvända lösningar för kommunikation och digitala samarbetsplattformar. Med Sectra Wire vill vi adressera just det behovet och göra det möjligt för organisationer att kunna välja en tjänst som är baserad i Sverige och som hanteras av SUA-godkänd personal.

Sectra Wire består av en lättanvänd och säker app för all digital kommunikation såsom chatt, samtal, videokonferens och filöverföring. Sectra Wire finns för samtliga plattformar med stöd för Apple, Microsoft och Google, och är mycket lämplig för hantering av information upp till Sekretessklassat (SK). Mer information om lösningen finns här.

På Sectras webbinarium kommer vi att presentera tjänsten och hur den kan hjälpa kommunala tjänstemän och politiker i deras interna dagliga kommunikation, så att du kan kommunicera och samarbeta digitalt på ett säkert och enkelt sätt.

Varmt välkommen den 17:e juni!

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig

Inom 24 timmar kommer du få en bekräftelse på din anmälan.

We recognize and respect the importance of your privacy. By submitting this form, you agree to our Privacy policy >>

Solutions on display