11
May
2021

Tid: 10:30-11:00

Webinar: Säkert mobilt distansarbete inom offentliga sektorn

Sectra bjuder in till ett webinar om en säker lösning för mobilt distansarbete. Tisdagen den 11 maj klockan 10:30 håller vi ett webinar där vi presenterar Sectra Wire och hur vi kan hjälpa till att skapa förutsättningar för säkert mobilt samarbete på distans inom offentliga sektorn.

Den pågående pandemin har ökat kraven ytterligare när det gäller behovet av säkra, mobila och lättanvända lösningar för kommunikation och digitala samarbetsplattformar. Med Sectra Wire vill vi adressera just det behovet och göra det möjligt för organisationer att kunna välja en tjänst som är baserad i Sverige och som hanteras av SUA-godkänd personal.

Sectra Wire består av en lättanvänd och säker app för all digital kommunikation såsom chat, samtal, videokonferens och filöverföring. Sectra Wire finns för samtliga plattformar med stöd för Apple, Microsoft och Google, och är mycket lämplig för hantering av information upp till Sekretessklassat (SK). Mer information om lösningen finns här.

På webinariet kommer vi att presentera tjänsten och hur den kan hjälpa er att kommunicera och samarbeta digitalt på ett säkert och enkelt sätt.

Varmt välkommen den 11:e maj.

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig

Inom 24 timmar kommer du få en bekräftelse på din anmälan.

We recognize and respect the importance of your privacy. By submitting this form, you agree to our Privacy policy >>

Solutions on display