Regional presence

Sectra Suomessa

Miksi Sectra?

Sectra on turvallisuusluokitellun matkaviestinnän ja kyberturvallisuuspalveluiden johtava toimittaja. Kykymme mahdollistaa turvallinen katkeamaton tiedonkulku ja pääsy tietovarastoihin  on edellytys tehokkaalle liiketoiminnalle ja sen kehitykselle. Tarjoamamme ratkaisut kriittisille järjestelmille ja kommunikaatioturvallisuudelle yhdistettynä työntekijöidemme ammattitaitoon, pitkään kokemukseemme ja asiakkaan tavoitteisiin sitoutumiseen näyttelevät keskeistä roolia tehtävässämme vahvistaa yhteiskunnan tärkeimpien järjestelmien vakautta ja tehokkuutta.

Lue lisää Sectrasta (englanniksi)

Tekninen tuki Suomessa

Laaja tuotevalikoimamme sekä osaava ja tehtäviinsä sitoutunut Sectra Suomen henkilökunta ovat avaimemme pitkäaikaiseen menestykseen. Sectran toimistolta Helsingissä tarjoamme asiakkaillemme palveluja asikastarpeiden mukaisesti. Tekninen tukemme on aina käytettävissänne ongelmien ratkaisemiseksi nopeasti ja vastataksemme kysymyksiinne.

Esittelyssä toimitusjohtajamme

Sectran Suomen liiketoiminnan johtaja, Pekka Nurhonen, tuli Sectralle vuonna 2015. Hän omaa vankan taustan kyberturvallisuuspalveluista ja viranomaisten ICT-toiminnoista. Hän on innolla kehittämässä turvallista viranomaisviestintää ja siihen liittyviä palveluita. Jatkuvuus on näiden palveluiden keskeinen elementti.

Vapaa-ajallaan Pekka pelaa tennistä ja pyöräilee. Hän pelaa myös mielellään liikunnallisia mobiilipelejä ja saunoo joka päivä näiden harrastusten jälkeen.